1. Do kolegi wyżej - podaj jakieś dokładniejsze info, gdzie, co i skąd. Myślę, że dużo osób byłoby Tobie wdzięcznych
2. Navteq nie wydał nic dokładniejszego dla Chorwacji niż to co jest w NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008 (pewnie nie, ale muszę się upewnić i mieć to na piśmie dla jednej osoby )
Już kilka osób we wcześniejszych postach chwaliło się, że ma polskiego lektora na CD70 i wie jak go wgrać, ale nikomu jakoś nie przychodzi do głowy, by opisać konkretnie co i jak lub udostępnić plik potrzebny do spolonizowania. Czy to takie trudne? Wiele osób oczekuje pomocy w tym temacie. Pozdr.
Już kilka osób we wcześniejszych postach chwaliło się, że ma polskiego lektora na CD70 i wie jak go wgrać, ale nikomu jakoś nie przychodzi do głowy, by opisać konkretnie co i jak lub udostępnić plik potrzebny do spolonizowania. Czy to takie trudne? Wiele osób oczekuje pomocy w tym temacie. Pozdr.
Polecam zajrzeć na forum vkp do oddziału zach-pom, klubowicze na pewno pomogą Ci wgrać lektora, wykonać update, robią cykliczne spoty więc spotkanie ich to nie problem.
Dzięki Shaqal za podpowiedź! Możliwe, że skorzystam z Twojej rady. Aczkolwiek myślę, że nie jest to na tyle skomplikowana czynność, żebym sobie z tym nie poradził sam. Chodziło mi bardziej o podanie namiarów, linka skąd mógłbym ściągnąć plik z polskim lektorem, zgrać na płytkę i wgrać do navi w mojej viki. Pozdr.
Dzięki Shaqal za podpowiedź! Możliwe, że skorzystam z Twojej rady. Aczkolwiek myślę, że nie jest to na tyle skomplikowana czynność, żebym sobie z tym nie poradził sam. Chodziło mi bardziej o podanie namiarów, linka skąd mógłbym ściągnąć plik z polskim lektorem, zgrać na płytkę i wgrać do navi w mojej viki. Pozdr.
Rób jak chcesz, na różnych forach jest sporo linków do różnych wersji lektora, można próbować, jednak radio bardzo łatwo zawiesić, a aso o obsłudze nie ma zielonego pojęcia.
Ja również potrzebuje lektora do navteq cd70, znalazlem goscia ktory za 200 zł oferuje 3 plyty : mapa (klon oryginalu nie pirat), lektor i aktualizacje softu. Jak dla mnie troche to za drogo ale jakby zrobic ściepe ??
czy mógłby ktoś jeszcze raz wżucić jak najnowszą wersje nawigacji do BMW najlepiej z 2008 roku bo adresy które są podane wyżej niestety są nie ważne będe wdzięczny