Czy możesz mi powiedzieć jak zmienić nawigtora z niemieckiego na polskiego? Jest w ogóle taka możliwość? Proszę o pomoc bo tego niemieckiego nie mogę strawić!
Czesc
Co do zmiany nawigatora z innego na PL to jest taka mozliwosc trzeba miec plytke z jezykiem PL i go wgrac, niestety nie poratuje cie w tej kwestii bo sam takowej nie mam wiec zeby nie sluchac niemieckiego to zmienilem sobie na angielskiego i walcze o zdobycie odpowiedniego softu. Pozdrawiam
Witam Igor-69 Ostatnio nabyłem VC z CD70 jesli bylbys Laskawy wyslać mi na maila Link skad mozna pobrać te mapy byłbym bardzo wdzięczny Email slusar@o2.pl
pozdro
Witam.
Na tym forum jestem nowy ale chciałbym zaoferować wymianę oczywście do testów(po stwierdzeniu przydatności i poprawnego działania noleży oczywiście kupić oryginał) płytę z mapą polski do CD 70 NAVI w zamian oczekuję mapek innych krajów.
W swoim CD 70 Navi używam mapy BMW Navteq 2006/2007 . Mapa zawiera następujące kraje: Polska, Czechy, Słowacja, Węgry. Biorąc pod uwagę szybkość budowy naszych dróg będzie aktualna przez jeszcze 100 lat.
witam ! pisanie w banie !!!!!!!!!!!! bo jak ktos umie zmienic jezyk niemiecki na polski [bo w wiekszosci o to chodzi],to niech konkretnie to opisze i po sprawie dla wszystkich!!! a nie rozpisywanie szczatkowych bzdur !pozdrawiam.