Witam, mam Vectre DTI 2,2 z nawigacją i radiem SIEMENS NCDC2013 sprowadzoną z niemiec. Czy ktoś może mi powiedzieć czy mogę przeinstalować język menue niemiecki na polski i wgrać Polską mapę, a jeśli tak to jak można to zrobić. Z góry dziękuje za pomoc
Witam serdecznie jestem w posiadaniu Signum 2006 i poszukuje Mape Polski Navteq Opel CD 70 2007/2008 czy może mi ktoś pomóc podsyłając jakiś link z góry dziękuje. mail mikki78@op.pl
Za 100zł-150zł na terenie Katowic robie kompletnie wszystko co trzeba do polskiej navi.
Wgrywam także polski głos. Wszyskie moje pliki są przerobione przez mnie - więc wiem co i jak robic.
Kontakt na PW
Ostatnio edytowane przez ibartus ; 24-07-2008 o 21:22.
Witam!
Kolega ibartus sprytnie wrzucił mapki ze stronki www.peb.pl, a w sumie jest ich 9, nawet jeśli nie macie konta na rapidzie to przeciez mozna sie uzbroić w cierpliwość i ściągać po koleji, choć to długo trwa ale ja tak właśnie zrobiłem i mam wrzystkie. Te mapki to na obecną chwilę najnowsze jakie znalazłem wersja 2008v1.
Czy możesz mi powiedzieć jak zmienić nawigtora z niemieckiego na polskiego? Jest w ogóle taka możliwość? Proszę o pomoc bo tego niemieckiego nie mogę strawić!
Czy możesz mi powiedzieć jak zmienić nawigtora z niemieckiego na polskiego? Jest w ogóle taka możliwość? Proszę o pomoc bo tego niemieckiego nie mogę strawić!
Czesc
Co do zmiany nawigatora z innego na PL to jest taka mozliwosc trzeba miec plytke z jezykiem PL i go wgrac, niestety nie poratuje cie w tej kwestii bo sam takowej nie mam wiec zeby nie sluchac niemieckiego to zmienilem sobie na angielskiego i walcze o zdobycie odpowiedniego softu. Pozdrawiam