Witam. Nabyłem VC (import z Niemiec ) z nawigacja CD70.Oczywiście mam płytkę z mapą Niemiec ,są nawet jakieś drogi w Czechach ,ale Polska to "biała plama".
Czy ktoś może używa mapy Polski na CD 70 ? Jak są dopracowane szczegóły ? Zastanawiam się nad inwestycją w mapę Polski firmy Navteq w cenie 649 zł :? (oczywiście szukam tańszego źródła ,ale na razie bezskutecznie).
Pozdrawiam
Hallo witam tak jak wielu mam prosbe;potrzebuje mape polski do cd 70 moze ktos moglby mi podrzucic z gory dzieki.
Sciagnalem VDO DAYTONA wrzocilem na plytke alkocholem 120 szybkosc x8 i nie chodzi-chyba nie jestem za dobry w te klocki wiec prosze o pomoc eugen331@interia.pl
witam czy mozesz podac mi adres na ftp? mam zafire z navi cd 70 i potrzebuje mape polski. Chyba ze jest mozliwosc przegrania sobie w pozku plytiki
pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczow, rowniez nabylem VC import niemcy ale nie mam nawet niemieckiej plyty, 2002 rok radio nie wiem jaki model ale posiada telefon a na klapce kasety pisze philips, czy ktos wie gdzie i czy wogule mozna zdobyc mape polski do tego? Z gory dziekowka